card

Stemmen onder de Sterren 2013

Met je plus-kaart: 
€ 5,00 korting

Geldig van 01/05 t.e.m. 30/07/2013.
Onbeperkt aantal plaatsen per plus-kaart.

Normale prijs:
Van 01/05 t.e.m. 30/07: € 36,00 (verwerkings- en verzendkosten inbegrepen)
Van 15 t.e.m. 29/08: € 41,00 (verwerkings- en verzendkosten inbegrepen)

Info en reserveringen:
Exclusief via telefoon:
+32(0)2/736 01 29, met vermelding van je persoonlijke plus-kaartnummer, je naam en de code delhaizeNDC om van je korting te genieten.

www.stemmenonderdesterren.be

Top

Terug naar de bron

Concerten

Na vijf opeenvolgende succesjaren in het prestigieuze domein van Bois-Seigneur-Isaac, keren de organisatoren van ‘Stemmen onder de Sterren’ met veel plezier terug naar de oorspronkelijke locatie. Op 30 en 31 augustus komt ’s lands mooiste wandelconcert weer thuis tussen de pas opgeknapte ruïnes van Villers-la-Ville.

Verspreid over diverse opmerkelijke plaatsen op het historische domein treden de zes verschillende vocale ensembles afwisselend voor het voetlicht. De timing van deze optredens stelt de toeschouwers in staat om, wandelend langs eeuwenoude muren of onder de gewelven van de crypte, het hele concertprogramma te bewonderen. Op het einde van de avond komen alle koren nog eens samen op het hoofdpodium voor een grandioze apotheose onder een magnifiek vuurwerk.

Sinds zijn ontstaan kent ‘Stemmen onder de Sterren’ een overweldigend succes. Ongeacht programmering, weersomstandigheden of omkadering, verschijnt het publiek telkens weer massaal op de afspraak voor hét promenadeconcert van het jaar. De perfecte symbiose van muziek en magie in een feeëriek panorama van 360° spreekt nu eenmaal tot ieders verbeelding. De schilderachtige ruïnes in Villers-la-Ville zullen de internationale uitstraling van dit evenement nog meer glans geven.

Programma 2013: I Muvrini (Corsica), traditionele polyfonie / Voice Male (België), eigentijdse a-capellapopmuziek / The Priests (Ierland), klassiek-religieus / Het Romeinse Koor (Italië), 200 jaar van Verdi / het Koor van Munich, Tolzër, (Duitsland), het prominente kinderkoor van Europa / Martin & Wright, Formerly of Chic (V.S.), akoestische funk

Abdij van Villers-la-Ville – rue de l’Abbaye 55 – 1495 Villers-la-Ville
Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus 2013.
Concerten doorlopend van 18.30 tot 23 uur, slotapotheose met vuurwerk om 23.15 uur.